Foglalási szabályzat

Foglalási szabályzat

 

1.     Válassza ki az Önnek és családjának megfelelő időpontot, majd jelezze foglalási szándékát a HunHolidays Kft. munkatársának az elérhetőségek valamelyikén:

 

Hoffmann Edina

06 1- 700-6323, 06 1 700- 5026

 

2.     Kollégánk megküldi az Ön részére a foglalásra vonatkozó jelentkezési lap nyomtatványát, melyet kitöltve kérjük juttasson vissza az Üzemeltető munkatársának.

 

3.     A foglalást az üdülési díj 50% befizetésével véglegesítjük.

 

4.     Az előleg megfizetését megteheti személyesen az Üzemeltető irodájában (1116 Budapest Kalotaszeg u. 31.), illetve az OTP Bank-nál vezetett, 11722003-22473507 számú bankszámlára történő befizetéssel, átutalással. Közleménybe kérjük beírni az igénybevevő  nevét, illetve, hogy „üdülési díj” (Pl.: Üdülési díj Kovács Béla).

 

5.     Amennyiben törlik a foglalást, az előleg esetleges visszafizetésénél az Üdülési Szabályzatunknak megfelelően járunk el. A szabályzat megtalálható a honlapunkon.

 

6.     Az üdülőben kifüggesztett Házirend betartása minden vendég részére kötelező, bármilyen rongálás, károkozás, stb. esetén az ott tartózkodó vendég köteles megtéríteni a keletkezett kárt.

 

 

 

Jelen Szabályzat az elfogadás napján lép hatályba.

 

Budapest, 2017. március 22.

 

                                                                            Lázár Lászlóné

                                                                            FDSZ elnök